Een goede makelaar Nijmegen

Makelaar in Nijmegen
Het verkopen van uw huis kan een ingewikkeld proces zijn. Het is erg belangrijk dat u hierbij goed wordt begeleid. De makelaar Nijmegen die u hiervoor zoekt is Heezen & Jansen Makelaardij, want wij hebben namelijk veel ervaring en weten als geen ander wat ervoor nodig is om het beste resultaat te behalen. 

Heezen & Jansen Makelaardij is opgericht in 2008, aan het begin van de huizencrisis. Ondanks deze crisis hebben wij elk jaar meer mensen begeleid bij de verkoop of aankoop van hun huis.

Bij verkoop helpen wij u van begin tot eind. Zo beginnen wij met advies over de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. Daarna zorgen wij er vervolgens voor dat uw woning op alle bekende huizenmedia komt te staan.

 

Wij zijn ook vooruitstrevend, want exclusief bij ons kantoor kunnen wij u de presentatie van de toekomst bieden: een eigen, unieke website per woning. Met alle media en informatie, kant en klaar om te delen op social media. Ook iets voor u? Wij vertellen u er graag alles over.


Het complete proces gebeurt op een professionele manier, zodat potentiële kopers eerder overtuigd zullen zijn. Wij maken het proces niet alleen voor u als verkoper zo makkelijk mogelijk, maar ook voor potentiële kopers. Hierdoor zal uw woning eerder verkocht zijn.

 

Communicatie zien wij als een belangrijk punt, wij zorgen ervoor dat alles voor u zo duidelijk mogelijk wordt zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Ook als makelaar Nijmegen actief.


Wij zijn inmiddels ook een bekende naam als makelaar Nijmegen. Dit komt door de goede resultaten en uitstekende communicatie met onze opdrachtgevers. Als u kiest voor Heezen & Jansen Makelaardij, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen die u heeft over de verkoop / aankoop en zullen wij u bij elke stap precies vertellen wat wij voor u doen.

 

Ons professionele team bestaat uit 2 beëdigde makelaars / taxateurs en Jara, onze onmisbare secretaresse, maakt ons team compleet. Paul en Bram hebben respectievelijk 26 jaar en 15 jaar werkervaring in de regio en ons team doet het werk met volle inzet.

 

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij Heezen & Jansen Makelaardij zult u zeker tevreden zijn!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring