Mijn favorieten

Een goede makelaar in Nijmegen

Makelaar in Nijmegen
Het verkopen van uw huis kan een ingewikkeld proces zijn. Het is erg belangrijk dat u goed wordt begeleid. De makelaar in Nijmegen die u zoekt is Heezen & Jansen Makelaardij, wij hebben namelijk veel ervaring en weten als geen ander wat ervoor nodig is om het beste resultaat voor u te behalen. 

Heezen & Jansen Makelaardij is opgericht aan het begin van de huizencrisis. Ondanks deze crisis hebben wij elk jaar meer mensen geholpen met het verkopen van huizen.

Wij helpen u van begin tot eind met het verkopen van uw huis. Zo beginnen wij met advies over de vraagprijs van uw woning. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw woning op alle bekende huizenmedia komt te staan.
Dit gebeurt op een professionele manier zodat potentiële kopers eerder overtuigd zullen zijn. Wij maken het proces niet alleen voor u als verkoper zo makkelijk mogelijk, maar ook voor potentiële kopers. Hierdoor zal uw woning eerder verkocht zijn.
 

Ook als makelaar in Nijmegen actief.


Wij zijn inmiddels ook een bekende naam als makelaar in Nijmegen. Dit komt door de goede resultaten en goede communicatie met onze opdrachtgevers. Als u kiest voor Heezen & Jansen Makelaardij, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen die u heeft over de verkoop / aankoop. Wij zullen u bij elke stap precies vertellen wat wij voor u doen, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Bij Heezen & Jansen Makelaardij bent u zeker van een actieve en enthousiaste makelaar. Wij doen ons werk met veel plezier en dit ziet u terug in onze resultaten. Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt contact met ons opnemen via onze website. Bij Heezen & Jansen Makelaardij zult u zeker tevreden zijn.