Makelaar Lent helpt u verder

Makelaar in Elst
Het (ver)kopen van een huis kan een ingewikkeld proces zijn, het is essentieel dat u hierbij goed wordt begeleid. Wanneer u zoekt naar een goede makelaar Lent, dan zijn wij de beste keuze.

Wij adviseren en begeleiden u volledig, van het begin tot het einde. Communicatie zien wij als een belangrijk punt, wij zorgen ervoor dat alles voor u zo duidelijk mogelijk wordt zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Het vaststellen van de vraagprijs is een belangrijk onderdeel bij de verkoop van uw woning, daarover zullen wij u optimaal adviseren, net zoals de juiste verkoopstrategie. Wanneer in overleg met u een goede vraagprijs en verkoopstrategie is bepaald, dan vinden wij de koper door o.a. uw woning professioneel op diverse huizenmedia te presenteren. 

 

Daarbij zijn wij ook vooruitstrevend, want exclusief bij ons kantoor kunnen wij u de presentatie van de toekomst bieden: een eigen, unieke website per woning. Met alle media en informatie, kant en klaar om te delen op social media. Ook iets voor u? Wij vertellen u er graag alles over.

 

Heezen & Jansen Makelaardij is opgericht in 2008, aan het begin van de huizencrisis. Desondanks werden in deze periode onze resultaten elk jaar beter. Wij behalen niet alleen goede resultaten, onze klanten zien ons ook als een betrokken partner. Juist daarom is Heezen & Jansen Makelaardij de makelaar die u zoekt.

 

Ook als makelaar Lent actief.


Door onze jarenlange ervaring in de regio, goede verkoopresultaten en uitstekende communicatie zijn wij ook een bekende makelaar Lent. 

 

Ons professionele team bestaat uit 2 beëdigde makelaars / taxateurs en Jara, onze onmisbare secretaresse, maakt ons team compleet. Paul en Bram hebben respectievelijk 26 jaar en 15 jaar werkervaring in de regio.

 

Door onze actieve en enthousiaste werkwijze weten wij als geen ander om het beste resultaat voor u te behalen. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij Heezen & Jansen Makelaardij zult u zeker tevreden zijn!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring