Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Sneeuwjacht (Groenoord) in Elst 6661 RP

Sneeuwjacht (Groenoord)

6661 RP Elst
Koopsom € 225.000,- v.o.n.

Omschrijving

De in deze presentatie getoonde foto's van reeds gebouwde woningen zijn slechts ter impressie en zijn geen te koop staande objecten! De genoemde prijzen zijn de VON-prijzen van de bouwkavels exclusief bebouwing.

Wonen in Westeraam

Heerlijk wonen in een woning die bij u past, Westeraam biedt u die mogelijkheid. De ambitieuze plannen voor de bouw van 2.350 woningen zijn een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

De in deze presentatie getoonde foto's van reeds gebouwde woningen zijn slechts ter impressie en zijn geen te koop staande objecten! De genoemde prijzen zijn de VON-prijzen van de bouwkavels exclusief bebouwing.

Wonen in Westeraam

Heerlijk wonen in een woning die bij u past, Westeraam biedt u die mogelijkheid. De ambitieuze plannen voor de bouw van 2.350 woningen zijn een succes. Het project is ruim gevorderd en alle algemene voorzieningen zijn al gerealiseerd.

Elst heeft vele onderwijsvoorzieningen, een groot winkelaanbod, een overdekt zwembad en veel sportvoorzieningen. Het buitengebied is zeer gevarieerd, met rivieren en dijken, fruitboomgaarden, en recreatieplassen. In de toekomst grenst Westeraam aan het nog te realiseren park Lingezegen.

Westeraam is perfect ontsloten, met een eigen Intercitystation op loopafstand, directe aansluiting op de snelwegen A15 / A325 en het centrum van Arnhem en Nijmegen op slechts 10 autominuten afstand.

Voorzieningen

Centraal in de wijk vindt u de Brede School (drie basisscholen, een peuterspeelzaal en kinderdagopvang). In het Westeraamcollege is de middelbare school voor VMBO, HAVO en VWO ondergebracht. Bij de voorzieningen horen ook een buurtsupermarkt, winkelondersteunende horeca en een zorgkruispunt. Ook vindt u in de wijk fysiotherapie-, tandarts- en huisartsenpraktijken.

Kinderen kunnen in Westeraam hun hart ophalen. Het centrum van de wijk is een perfecte plek om te spelen, vissen, varen en schaatsen. Daarnaast zijn in de wijk diverse speelplaatsen en pleinen aanwezig.

Bouwkavels

In Westeraam zijn nog slechts enkele bouwkavels onverkocht. Al zo'n 150 particuliere opdrachtgevers zijn u voorgegaan en hebben hun kavel in Westeraam bebouwd. De nog niet verkochte bouwkavels variëren in prijs, ligging en grootte.
Nadere informatie over de aan de Sneeuwjacht nog niet verkochte kavel 1 vindt u op de projectwebsite. Voor deze kavel is een kavelpaspoort opgesteld. Hierin zijn alle relevante voorwaarden voor de bebouwing opgenomen. Zo kunt u lezen waar de bebouwing is toegestaan, wat de maximale bouwhoogte is en aan welke beeldkwaliteitseisen uw woning dient te voldoen. De kavel heeft een oppervlakte van 625 m² en kost € 225.000 VON. U krijgt de mogelijkheid om een eigentijds ontwerp (met kap) in frisse kleurstellingen te realiseren.

Bij belangstelling voor de aangeboden kavels kunt u contact met ons kantoor opnemen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 225.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 625 m² Kadasteroppervlakte 625 m² Kadastrale gegevens Gemeente Elst Sectie A Perceelnummer 123 Oppervlakte 625 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Sneeuwjacht (Groenoord), 6661 RP Elst

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.