De beste makelaar Huissen

Makelaar in Huissen
Goede begeleiding bij het verkopen of aankopen van een huis is erg belangrijk, omdat het (ver)kopen van een woning een ingewikkeld proces kan zijn. Als u op zoek bent naar duidelijkheid en goede begeleiding, dan zijn wij als makelaar Huissen de juiste partner.

Jaarlijks begeleiden wij veel mensen bij de aan - of verkoop van hun woning. Wij helpen onze klanten van het begin tot het einde van het proces. In eerste instantie bestaat dit bij verkoop uit advies over de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. Hierna zorgen wij ervoor dat uw woning professioneel wordt gepresenteerd en goed gevonden wordt op diverse huizenmedia. Onze professionele en actieve werkwijze zorgt ervoor dat uw huis eerder verkocht wordt.

Bij het verkopen van uw woning zetten wij alle middelen in en gaan hierbij vooruitstrevend te werk. Een mooi voorbeeld

is een exclusieve service van ons kantoor én de presentatie van de toekomst: een eigen, unieke website per woning. Met alle media en informatie, kant en klaar om te delen op social media. Ook iets voor u? Wij vertellen u er graag alles over.

 

Ons professionele team bestaat uit 2 beëdigde makelaars / taxateurs en Jara, onze onmisbare secretaresse, maakt ons team compleet. Paul en Bram hebben respectievelijk 26 jaar en 15 jaar werkervaring in de regio. 

 

Als u een makelaar zoekt, dan wilt u volledige begeleiding, wij zijn de beste makelaar op dit gebied. Optimale begeleiding begint met goede communicatie. Dit vinden wij dan ook een heel belangrijk punt en goede communicatie ziet u terug in onze hele werkwijze.

 

Ook als makelaar Huissen actief.

 

Heezen & Jansen Makelaardij is opgericht in 2008, aan het begin van de huizencrisis. Ondanks deze crisis hebben wij elk jaar meer mensen begeleid bij de verkoop of aankoop van hun huis.

 

Dankzij de behaalde resultaten en goede persoonlijke contacten zijn wij ook de juiste keuze voor u als makelaar Huissen. 

 

Wanneer u voor ons kiest, dan bent u verzekerd van een betrokken en enthousiaste makelaar. Onze passie voor het vak is duidelijk terug te zien in de behaalde resultaten. Interesse?  Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, u bent van harte welkom!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring