Makelaar Arnhem-Zuid voor de verkoop van uw huis

Bij Heezen & Jansen Makelaardij begeleiden wij u volledig bij de verkoop of aankoop van uw (nieuwe) huis.

Bij verkoop geven wij u advies over de vraagprijs, bepalen in overleg met u de juiste verkoopstrategie en zorgen ervoor dat op alle verkoopmedia bekend is dat uw huis te koop staat.

Hierbij gaan wij vooruitstrevend te werk, want exclusief bij ons kantoor kunnen wij u de presentatie van de toekomst bieden: een eigen, unieke website per woning. Met alle media en informatie, kant en klaar om te delen op social media. Ook iets voor u? Wij vertellen u er graag alles over.

Als u een makelaar zoekt, dan wilt u volledige begeleiding, wij zijn de beste makelaar Arnhem-Zuid op dit gebied. Optimale begeleiding begint met goede communicatie. Dit vinden wij dan ook een belangrijk punt en dit ziet u terug in het gehele proces. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

De makelaar Arnhem Zuid voor u?


Heezen & Jansen Makelaardij is opgericht in 2008, in een periode waarin het slecht begon te gaan met de huizenmarkt. Toch hebben wij met succes elk jaar weer meer woningen weten te verkopen en meer mensen mogen begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe huis. Inmiddels zijn wij een niet meer weg te denken naam in de regio.

Ons professionele team bestaat uit 2 beëdigde makelaars / taxateurs en Jara, onze onmisbare secretaresse, maakt ons team compleet. Paul en Bram hebben respectievelijk 26 jaar en 15 jaar werkervaring in de regio. 

Wilt u weten of Heezen & Jansen Makelaardij ook de juiste makelaar Arnhem-Zuid voor u is? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. 

Ook als u een huis wilt kopen, dan hebben wij een uitgebreid aanbod voor u in Arnhem Zuid en omgeving.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring