Mijn favorieten

Makelaar in Arnhem Zuid voor de verkoop van uw huis


Bij Heezen & Jansen Makelaardij begeleiden wij u volledig bij de verkoop van uw huis.

Wij geven u advies over de vraagprijs, bepalen in overleg de juiste verkoopstrategie en zorgen ervoor dat op alle verkoopmedia bekend is dat uw huis te koop staat. Daarnaast krijgt u bij ons online toegang tot uw verkoopdossier.

Als u een makelaar zoekt, dan wilt u volledige begeleiding, wij zijn de beste makelaar in Arnhem Zuid op dit gebied. Optimale begeleiding begint met goede communicatie. Dit vinden wij dan ook een belangrijk punt en dit ziet u terug in het gehele proces. Als u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Wij hebben een goede naam opgebouwd, dit komt doordat wij afspraken nakomen en de goede begeleiding.
 

De makelaar in Arnhem Zuid voor u?


Heezen & Jansen Makelaardij is opgericht in 2008, in een periode waarin het slecht begon te gaan met de huizenmarkt. Toch hebben wij met succes elk jaar weer meer woningen weten te verkopen en mensen mogen begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe huis. Inmiddels zijn wij een niet meer weg te denken naam in de regio.

Wilt u weten of Heezen & Jansen Makelaardij ook de juiste makelaar in Arnhem Zuid voor u is? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Onze makelaars hebben beiden erg veel ervaring in de makelaardij en zullen u zeker niet teleurstellen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via de website.

Ook als u een huis wilt kopen, dan hebben wij een uitgebreid aanbod voor u in Arnhem Zuid en omgeving.