Mijn favorieten

Makelaar in Elst actief en betrokken!


Sinds 2008 toonaangevend en klaar voor de toekomst!

Gestart in de crisistijd, maar zelfs onder deze moeilijke omstandigheden slaagden wij erin om als makelaar in Elst onze werkzaamheden uit te bouwen. Nu de huizenmarkt weer op volle toeren draait gaat ons kantoor beter dan ooit!

Ieder jaar boeken wij door een actieve en flexibele werkwijze mooie resultaten bij de verkoop, aankoop en het taxeren van zowel bestaande als nieuwbouwwoningen.

Onze specialisatie als woningmakelaar is ook diverse grote projectontwikkelaars opgevallen. Zij hebben ons daarom de verkoop van veel nieuwbouwwoningen toevertrouwd. Vrijwel alle nieuw gebouwde woningen in Elst zijn de afgelopen jaren door ons verkocht.

 

Ons professionele team bestaat uit 2 beëdigde makelaars / taxateurs en Jara, onze onmisbare secretaresse, maakt ons team compleet. Paul en Bram hebben respectievelijk 26 jaar en 15 jaar werkervaring in de regio. 

 

Als u een makelaar zoekt, dan wilt u volledige begeleiding, wij zijn de beste makelaar in Elst op dit gebied. Optimale begeleiding begint met goede communicatie. Dit vinden wij dan ook een heel belangrijk punt en zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent.


Dé makelaar in Elst voor het verkopen van uw woning.


Onze resultaten komen vooral door onze kennis van de lokale huizenmarkt, onze persoonlijke en enthousiaste benadering, maar ook dankzij de volgende zaken:

  • Prachtige complete woningpresentaties op internet;
  • Inclusief professionele fotografie, digitale plattegronden en een echte video;
  • Onze talrijke en zeer fraaie klantbeoordelingen op Funda; een ruime 8 gemiddeld.

Inmiddels door andere makelaars overgenomen, maar binnen Elst door ons als eerste toegepast.

We blijven vooruitstrevend, want exclusief bij ons kantoor kunnen wij u de presentatie van de toekomst bieden: een eigen, unieke website per woning. Met alle media en informatie, kant en klaar om te delen op social media. Ook iets voor u? Wij vertellen u er graag alles over.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring