Makelaar Schuytgraaf is er voor u!

makelaar Schuytgraaf
Bent u op zoek naar de juiste begeleiding bij de verkoop of aankoop van uw (nieuwe) woning? Dan zijn wij van Heezen & Jansen Makelaardij er voor u!

Zo adviseren wij bijvoorbeeld bij het bepalen van de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. Dit zal ervoor zorgen dat uw woning eerder verkocht wordt. Ook zorgen wij er uiteraard voor dat uw woning op diverse verkoopmedia professioneel wordt gepresenteerd. 

Als actieve makelaar Schuytgraaf begeleiden wij u graag en dit doen wij van begin tot het eind. Als het gaat om goede begeleiding en uitstekende communicatie dan zijn wij een van de beste makelaars in de omgeving. Wij houden u dan ook altijd goed op de hoogte van de ontwikkelingen.


Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Mede door bovenstaande punten hebben wij een goede naam opgebouwd en hebben wij al veel mensen geholpen bij de verkoop of aankoop van hun woning.

 

Ook zijn wij vooruitstrevend, want exclusief bij ons kantoor kunnen wij u de presentatie van de toekomst bieden: een eigen, unieke website per woning. Met alle media en informatie, kant en klaar om te delen op social media. Ook iets voor u? Wij vertellen u er graag alles over.


Makelaar Schuytgraaf (Heezen en Jansen) voor het kopen van een woning.


Wanneer u een huis wilt kopen, dan begeleiden wij u hier ook graag bij. Wij lopen inmiddels alweer een tijdje mee, hierdoor kunnen wij u perfect ondersteunen. Wij zijn opgericht in 2008, een periode waarin het slecht begon te gaan met de huizenmarkt, maar zelfs onder deze moeilijke omstandigheden slaagden wij erin om als makelaar in Schuytgraaf onze werkzaamheden uit te bouwen.

 

Ons professionele team bestaat uit 2 beëdigde makelaars / taxateurs en Jara, onze onmisbare secretaresse, maakt ons team compleet. Paul en Bram hebben respectievelijk 26 jaar en 15 jaar werkervaring in de regio. 

Wilt u weten of wij de juiste partner voor u zijn? Dan nodigen wij u als actieve makelaar in Schuytgraaf graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Dankzij onze ervaring weten wij exact wat u nodig heeft en staan wij voor u klaar als het gaat om het kopen of verkopen van een woning.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring