Mijn favorieten

Makelaar in Schuytgraaf is er voor u!


Bent u op zoek naar de juiste begeleiding bij de verkoop van uw woning? Dan zijn wij van Heezen & Jansen Makelaardij er voor u!

Zo adviseren wij bijvoorbeeld bij het bepalen van de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. Dit zal ervoor zorgen dat uw woning eerder verkocht wordt. Ook zorgen wij er uiteraard voor dat uw woning op diverse verkoopmedia komt te staan. Zo geven wij u toegang tot een online verkoopdossier.

Als actieve makelaar in Schuytgraaf begeleiden wij u graag bij de verkoop van uw woning. Dit doen wij van begin tot het eind. Als het gaat om goede begeleiding en communicatie dan zijn wij een van de beste makelaars in de omgeving.
Wij houden u dan ook altijd goed op de hoogte van de ontwikkelingen.
Bij vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Mede door bovenstaande punten hebben wij een goede naam opgebouwd en hebben wij al veel mensen geholpen bij de verkoop van hun woning.


Makelaar in Schuytgraaf voor het kopen van een woning.


Wanneer u een huis wilt kopen, dan begeleiden wij u hier ook graag bij. Wij lopen inmiddels alweer een tijdje mee, hierdoor kunnen wij u perfect ondersteunen. Wij zijn namelijk opgericht in 2008, een periode waarin het slecht begon te gaan met de huizenmarkt, maar zelfs onder deze moeilijke omstandigheden slaagden wij erin om als makelaar in Elst onze werkzaamheden uit te bouwen.

Wilt u weten of wij de juiste partner voor u zijn? Dan nodigen wij u als actieve makelaar in Schuytgraaf u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Dankzij onze ervaring weten wij exact wat u nodig heeft en staan wij voor u klaar als het gaat om het kopen of verkopen van een woning.