Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij

Jouw gecertificeerde taxateurs in Elst

Met twee volwaardige taxateurs kunnen wij je snel helpen met een taxatierapport dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Neem contact op
Welkom
Zó geregeld

Een taxatierapport gevalideerd door het NWWI

Heb je de officiële marktwaarde van jouw woning nodig voor je hypotheek? Wil je bezwaar maken tegen je jaarlijkse WOZ-beschikking? Of moet je noodgedwongen verkopen door een scheiding of overlijden? Wat jouw situatie ook is, met een taxatierapport van Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij is het zo geregeld.

  • Dé taxateur in Elst en omstreken
  • Klein en specialistisch
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Geaccepteerd door alle geldverstrekkers
  • 24/7 bereikbaar
Overwaarde op je huis? Zo is jouw taxatie snel terugverdiend

Zo is jouw taxatie snel terugverdiend

Regelmatig horen we van mensen dat ze een taxatie duur vinden. Vergeet niet dat het uitwerken van een taxatierapport tijdrovend is en specialistische kennis van onroerend goed vraagt. Wist je trouwens dat als je overwaarde op je huis hebt, je met een taxatie in een lagere rente-categorie kunt komen? Zo kun je aanzienlijk op je maandelijkse lasten besparen en is jouw taxatie zo terugverdiend!

Afspraak maken
Dit zijn wij
Snelheid en kwaliteit

Jouw taxatie, zo geregeld!

Haast met je taxatie? Wij werken jouw rapport binnen enkele werkdagen uit.

Klantbeoordeling

Prettige en snelle service, super fijn begeleid bij de verkoop van ons huis.zeer vriendelijke makelaar, ik zal zeker deze makelaar aanbevelen.

Klantbeoordeling

“Wij zijn door een bezichtiging in contact gekomen met Bram Heezen. Tijdens deze bezichtiging was hij zeer deskundig, goed op de hoogte en duidelijk in zijn verhaal. Daarna hebben wij hem in de arm genomen als aan- en verkoopmakelaar. Tijdens deze periode hebben wij altijd erg fijn contact gehad; snelle reacties, altijd meedenken, eerlijk en oprecht, snel schakelen, en dingen uit handen nemen door het voor ons de regelen. Zeker in de zeer onvoorspelbare, hectische huizenmarkt was Bram altijd een stabiele factor met goede humor op z’n tijd. Ik zou hem dan ook zeker aanbevelen!”

Klantbeoordeling

Paul is een zeer betrokken makelaar. Hij heeft ons goed geholpen. Zelfs in het weekend stond hij voor ons klaar.

Klantbeoordeling

Wij hadden een prima contact met onze makelaar en hij heeft ons goed begeleid in de verkoop van onze woning, servicegericht en meedenken, duidelijkheid in de voorbereidende gesprekken. Wij zullen zeker de makelaar aanbevelen bij andere mensen. Een hele fijne samenwerking.

Klantbeoordeling

Uitstekend. Paul Jansen is een zeer prettige man in de omgang. Doet wat hij met je afspreekt en “ontzorgd”. Precies wat je als klant zonder inhoudelijke kennis hoe het hele proces loopt nodig hebt.

Taxatie nodig?

Dé makelaar van Elst staat voor je klaar!

Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Heezen & Jansen maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Accepteren

Cookie instellingen