Huis verkopen

De beste prijs en voorwaarden voor jou

Als gespecialiseerd woningmakelaar in Elst en omstreken helpen wij je met een lokaal en regionaal georiënteerde strategie om de optimale verkoopprijs én de beste voorwaarden te behalen.

Neem contact op
Welkom
Onze werkwijze

Goed contact, realistisch verkoopadvies

De markt is gunstig om te verkopen. Veel huizen staan nog geen week te koop voor ze worden verkocht. Maar hoe zorg je ervoor dat juist de meest interessante potentiële kopers op jouw huis afkomen? Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij kent de lokale én regionale markt als geen ander en weet precies met welk verkoopplan en welke prijsstrategie we een optimaal verkoopresultaat voor jou realiseren.

  • Dé woningmakelaar in Elst
  • Klein en specialistisch
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Realistisch en onderbouwd woningadvies
  • 24/7 bereikbaar
Klein en specialistisch

Wij zijn liever de beste dan de grootste

We zeggen weleens tegen elkaar dat we wat brutaler mogen zijn. Maar dat zit niet ons bloed, dus doen we het niet. Wij geloven dat we alleen door dicht bij onszelf te blijven, wij de beste makelaar voor jou kunnen zijn.

Meer over ons
Dit zijn wij

Ons verkooptraject in 6 stappen

Stap 1

Adviesgesprek en waardebepaling

Voordat we samen een verkooptraject ingaan, komen we graag bij je thuis om kennis te maken en te luisteren naar jouw woonbehoefte(n). Gewoon een leuk gesprek, even kijken of het klikt. Vervolgens bepalen we samen de te volgen strategie en adviseren we je over de vraagprijs van jouw huis.

Stap 2

Voorbereiding van de verkoop

Als we jouw huis mogen verkopen beginnen we altijd met het verkoopdossier. We verzamelen alle benodigde documenten en sturen een fotograaf om mooie foto’s te laten maken. Zorg jij dat de laatste klusjes gedaan zijn en je tuin er netjes bij ligt?

Stap 3

Start van de verkoop

Alle info en foto’s binnen? Dan mag iedereen weten dat jouw huis te koop staat. We zetten je huis op Funda, op sociale media, op onze website en plaatsen natuurlijk het te koop bord bij jou in de tuin.

Stap 4

De bezichtigingen

Net zoals we de tijd nemen om met jou te overleggen, bieden we kijkers de tijd en ruimte om jouw huis goed te bekijken. Geen gejaag, maar persoonlijke aandacht voor iedereen. Samen stemmen we de juiste bezichtigingsdagen af en gedurende de kijkdagen zijn we in jouw huis aanwezig om kopers rond te leiden.

Stap 5

Bespreken van de biedingen

Soms komen er veel biedingen binnen, soms wat minder. Maar vast staat dat er serieuze interesse in jouw huis zal zijn. Zit het beste bod ertussen? Dan adviseren we je over de te volgen stappen om samen de verkoopdeal te bezegelen.

Stap 6

Tekenen van de koopakte

Na het verstrijken van alle mogelijk ontbindende voorwaarden is het tijd om de akte bij de notaris te ondertekenen. Wij blijven jouw adviseur en zijn betrokken tot de overdracht bij de notaris en daarna, mocht dat nodig zijn.

Plezier in wat we doen

Zó helpen we jou met de verkoop van jouw huis

We zijn al 30 jaar uitsluitend woningmakelaar. Omdat wij graag doen waar we goed in zijn én wat we echt leuk vinden: het kopen en verkopen van huizen in Elst en omstreken. Zoek jij een vakkundige makelaar die geen andere belangen heeft, maar gaat voor het beste verkoopresultaat voor jou? Maak dan vandaag nog een afspraak, wij nemen in een persoonlijk gesprek graag onze ideeën en mogelijkheden met je door.

Verkoopafspraak maken
Dit zijn wij
Waardebepaling

Wil je weten wat je huis waard is?

Plan een afspraak in, dan komen we snel bij je langs.

Klantbeoordeling

Prettige en snelle service, super fijn begeleid bij de verkoop van ons huis.zeer vriendelijke makelaar, ik zal zeker deze makelaar aanbevelen.

Klantbeoordeling

“Wij zijn door een bezichtiging in contact gekomen met Bram Heezen. Tijdens deze bezichtiging was hij zeer deskundig, goed op de hoogte en duidelijk in zijn verhaal. Daarna hebben wij hem in de arm genomen als aan- en verkoopmakelaar. Tijdens deze periode hebben wij altijd erg fijn contact gehad; snelle reacties, altijd meedenken, eerlijk en oprecht, snel schakelen, en dingen uit handen nemen door het voor ons de regelen. Zeker in de zeer onvoorspelbare, hectische huizenmarkt was Bram altijd een stabiele factor met goede humor op z’n tijd. Ik zou hem dan ook zeker aanbevelen!”

Klantbeoordeling

Paul is een zeer betrokken makelaar. Hij heeft ons goed geholpen. Zelfs in het weekend stond hij voor ons klaar.

Klantbeoordeling

Wij hadden een prima contact met onze makelaar en hij heeft ons goed begeleid in de verkoop van onze woning, servicegericht en meedenken, duidelijkheid in de voorbereidende gesprekken. Wij zullen zeker de makelaar aanbevelen bij andere mensen. Een hele fijne samenwerking.

Klantbeoordeling

Uitstekend. Paul Jansen is een zeer prettige man in de omgang. Doet wat hij met je afspreekt en “ontzorgd”. Precies wat je als klant zonder inhoudelijke kennis hoe het hele proces loopt nodig hebt.

Huis verkopen?

Dé makelaar van Elst staat voor je klaar!

Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Heezen & Jansen maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Accepteren

Cookie instellingen