Mijn favorieten

Over ons

Wij, Bram Heezen (1975) en Paul Jansen (1971), leiden samen ons makelaarskantoor.
 
Ons kantoor is opgericht in de moeilijkst denkbare tijd (september 2008) en is een niet meer weg te denken naam in de lokale én regionale huizenmarkt. Onder verslechterende marktomstandigheden hebben wij, tegen de trend in, elk jaar weer kans gezien om meer woningen te verkopen én aankopen te begeleiden. Resultaten zien? Klik hier.
 
Wij doen alle werkzaamheden op ons kantoor in een klein team, met korte lijnen. Dit wordt door onze cliënten als zeer plezierig ervaren.
 
Het kan heel goed zijn dat wij voor u ook de best denkbare makelaar zijn. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek.


Bram Heezen
 
Ik ben opgegroeid, woonachtig en sinds 2000 als makelaar / taxateur in Elst werkzaam. Mensen vragen mij vaak of ik familie van de bakkers Heezen ben, of van de garagehouder Job. In beide gevallen klopt dat, hoewel mijn vader sinds jaar en dag bedrijfseconomie doceert.
Na een korte studieperiode aan de HAN in Arnhem ben ik op een makelaarskantoor gaan werken. Daar heb ik Paul leren kennen en jaren later zijn wij voor onszelf begonnen. Wat mij het meest aanspreekt is de diversiteit van het werk en de vertrouwensband die je als makelaar met je cliënten opbouwt. Het geeft veel voldoening als mensen, die ik jaren geleden van dienst ben geweest, mij bellen en weer alleen mij als hun makelaar willen hebben.
Naast mijn werk sport ik regelmatig, rij ik motor en breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben u graag van dienst bij onze eerste óf volgende ontmoeting.

t. 06-11538848
e. bram@heezenjansen.nl
 

Paul Jansen
 
Ik ben Paul Jansen, geboren in 1971 in Elst, waar ik mijn hele leven al woon. Ik ben getrouwd en heb een dochter.
In mijn jeugd is mijn interesse gewekt voor de makelaardij doordat mijn vader, die ook makelaar was, kantoor aan huis had. Het is me met de paplepel ingegoten, zou je kunnen zeggen! In 1991 ben ik daadwerkelijk op zijn kantoor komen werken, dat inmiddels naar de Dorpsstraat was verhuisd. Ik heb veel facetten van ons prachtige vak mogen leren, en begon de ambitie te ontwikkelen om ooit een eigen kantoor te leiden.
Samen met Bram heb ik in 2008 met trots ons eigen kantoor geopend. Het geeft voldoening om te zien dat al onze inzet en toewijding onze makelaardij doet groeien.
In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, een film kijken of basgitaar spelen.

t. 06-11538812
e. paul@heezenjansen.nl