Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij

Enthousiast, specialistisch en vertrouwd

Wij zijn uitsluitend woningmakelaar. Geen bedrijven, geen hypotheken, geen verhuur. Omdat wij alleen door klein en specialistisch te zijn jou het vakkundige en realistische woningadvies kunnen geven dat je van een goede makelaar verlangt.

Welkom
Dorps bloed

Liever de beste dan de grootste

We zeggen weleens tegen elkaar dat we wat brutaler mogen zijn. Maar dat zit niet ons bloed, dus doen we het niet. Dan maar af en toe een opdracht mislopen. Wij geloven dat we alleen door dicht bij onszelf te blijven en de menselijke maat te bewaken, wij de beste makelaar voor jou kunnen zijn.

  • Klein en specialistisch
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Realistisch woningadvies
  • Laagdrempelig bereikbaar
  • Het grootste aanbod nieuwbouw

66 verkoopbeoordelingen

9,1

4 aankoopbeoordelingen

9,8

“Ontzettend veel gehad aan Paul als aankoopmakelaar. Kundig, fijn advies en een mooie aankoop gerealiseerd. We zijn er ontzettend blij mee!"

66 verkoopbeoordelingen

9,3

4 aankoopbeoordelingen

9,5

“Ontzettend veel gehad aan Paul als aankoopmakelaar. Kundig, fijn advies en een mooie aankoop gerealiseerd. We zijn er ontzettend blij mee!"

Ons verhaal

Ruim 30 jaar kennis en ervaring in Elst

Wij, Bram Heezen (1975) en Paul Jansen (1971), zijn de trotse naamgevers van ons makelaarskantoor. Doordat Paul is opgegroeid in een makelaarsfamilie, kennen we de traditionele principes van integere dienstverlening als onze broekzak. Na jarenlang (vanaf 1991) te hebben gewerkt bij een ander kantoor, besloten we in 2008 om ons eigen kantoor op te richten: Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij. Sindsdien volgen we volledig ons eigen pad.

Waar de meeste compagnonschappen in de makelaardij snel sneuvelen, weten wij precies wat we aan elkaar hebben. Geen wollige praat, maar zeggen waar het op staat. Tegen de mensen die we helpen, maar ook tegen elkaar. Wij zijn woningmakelaars in de breedste zin van het woord: aankoop, verkoop, taxatie en nieuwbouw. Welkom bij Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij!

Onze werkwijze

Wij houden van een goed gesprek, maar zeggen altijd waar het op staat

We zitten al 30 jaar in het vak. We hoeven onze expertise niet meer te etaleren. Veel liever hebben we het daarom behalve over huizen ook over andere dingen. Randzaken. Een goed boek, goede muziek, een mooie vakantiebestemming. Een goed gesprek en een mooi contact, dat is wat ons vak zo ontzettend leuk maakt.

Kom kennismaken
Dit zijn wij
Ons team

Ontmoet de makelaars van Heezen & Jansen Makelaardij

Huis verkopen?

Wij weten wat je huis waard is!

Plan een afspraak in, dan komen we snel bij je langs.

Heezen & Jansen maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Accepteren

Cookie instellingen