Huis kopen

Samen vinden we jouw droomhuis

Door zij-aan-zij te staan met jou tijdens je zoektocht, weten we precies wat je voor ogen hebt en zorgen we er samen voor dat jij de juiste keuze maakt.

Neem contact op
Welkom
Onze werkwijze

De balans tussen je kansen vergroten en het hoofd koel houden

Als woningzoekende begeef je je in een hevig concurrerende markt. Daarom gaan wij nét een stapje verder voor onze klanten. We luisteren goed naar jouw woonwensen en blijven tijdens de bezichtigingen en het aankoopproces zeer nauw betrokken. Hebben we je droomhuis gevonden? Dan formuleren en onderbouwen we jouw bod zó goed, dat we een perfecte balans hebben tussen kansrijk zijn en het hoofd koel houden in een verhitte markt.

  • Dé aankoopmakelaar in Elst
  • Klein en specialistisch
  • (Veel) sneller dan Funda
  • Realistisch aankoopadvies
  • 24/7 bereikbaar
Betrokken en realistisch

Wij bezichtigen altijd samen

Omdat we willen zien, horen en voelen wat jou beweegt als je door een woning loopt. Bovendien kunnen we zo ter plaatse al een inschatting maken van mogelijke verbouwingskosten en wat dat betekent voor het bod dat je wil uitbrengen. Dát is de meerwaarde die jij verlangt van je makelaar.

Afspraak maken
Dit zijn wij

Ons aankooptraject in 5 stappen

Stap 1

Kennismaking en inventarisatie woonwensen

Voordat we op zoek gaan naar jouw droomhuis, maken we een afspraak om kennis te maken. Gewoon een leuk gesprek, even kijken of het klikt. Vervolgens brengen we je woonwensen in kaart en gaan we samen de uitdaging aan.

Stap 2

De zoektocht

Als we helder hebben waar jij naar op zoek bent, gooien we snel de lijntjes uit. Doordat wij al in een zeer vroeg stadium nieuw aanbod binnen krijgen, kunnen we in veel gevallen garanderen dat we samen kunnen bezichtigen.

Stap 3

Samen bezichtigen

Bezichtigen is niet zomaar een huis bekijken. Je vertrouwt heel erg op je gevoel, maar moet ook op van alles en nog wat letten. Daarom gaan wij altijd met je mee. Wij letten goed op bouwkundige- en eventuele andere bijzonderheden, dan kun jij gewoon je gevoel volgen.

Stap 4

Aankoopadvies en bieden

Wij denken nooit in eenmalige transacties, maar in een langdurige relatie. Als we je afraden om een huis te kopen, dan zeggen we dat ook eerlijk. Klopt het helemaal met je wensen? Dan helpen je om een goed onderbouwd en geformuleerd bod uit te brengen.

Stap 5

Ondertekenen van de koopakte

Na het verstrijken van de mogelijk ontbindende voorwaarden is het tijd om de akte bij de notaris te ondertekenen. Wij blijven jouw adviseur en begeleiden je tot de officiële eigendomsoverdracht.

Goed onderbouwd aankoopadvies

Als jij goed kunt slapen, kunnen wij dat ook

Wij helpen jou als aankoopmakelaar zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Geen mooie praatjes om jou een zo hoog mogelijk bod te laten uitbrengen, maar met een realistische blik op de markt in Elst én goed onderbouwd aankoopadvies. Zodat jij jouw droomhuis kunt kopen, maar ‘s nachts ook goed kunt slapen.

Onze werkwijze
Dit zijn wij
Woningaanbod

Klantbeoordeling

Prettige en snelle service, super fijn begeleid bij de verkoop van ons huis.zeer vriendelijke makelaar, ik zal zeker deze makelaar aanbevelen.

Klantbeoordeling

“Wij zijn door een bezichtiging in contact gekomen met Bram Heezen. Tijdens deze bezichtiging was hij zeer deskundig, goed op de hoogte en duidelijk in zijn verhaal. Daarna hebben wij hem in de arm genomen als aan- en verkoopmakelaar. Tijdens deze periode hebben wij altijd erg fijn contact gehad; snelle reacties, altijd meedenken, eerlijk en oprecht, snel schakelen, en dingen uit handen nemen door het voor ons de regelen. Zeker in de zeer onvoorspelbare, hectische huizenmarkt was Bram altijd een stabiele factor met goede humor op z’n tijd. Ik zou hem dan ook zeker aanbevelen!”

Klantbeoordeling

Paul is een zeer betrokken makelaar. Hij heeft ons goed geholpen. Zelfs in het weekend stond hij voor ons klaar.

Klantbeoordeling

Wij hadden een prima contact met onze makelaar en hij heeft ons goed begeleid in de verkoop van onze woning, servicegericht en meedenken, duidelijkheid in de voorbereidende gesprekken. Wij zullen zeker de makelaar aanbevelen bij andere mensen. Een hele fijne samenwerking.

Klantbeoordeling

Uitstekend. Paul Jansen is een zeer prettige man in de omgang. Doet wat hij met je afspreekt en “ontzorgd”. Precies wat je als klant zonder inhoudelijke kennis hoe het hele proces loopt nodig hebt.

Hulp bij aankoop?

Dé makelaar van Elst staat voor je klaar!

Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Heezen & Jansen maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Accepteren

Cookie instellingen