Mijn favorieten

Een huis verkopen

Het verkopen van een huis is meer dan alleen een bord in de tuin. Professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en goede communicatie zijn enkele sleutelbegrippen, die bij de verkoop van elke woning tot de beste verkoopprijs leiden. Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij zal deze taak met enthousiasme voor u vervullen.

Met onze zeer ruime werkervaring in de regionale makelaardij leiden wij voor u het hele verkooptraject in goede banen. Een kleine greep uit onze dienstverlening bij verkoop:

- het adviseren over de vraagprijs en opbrengst;
- het bepalen van de juiste verkoopstrategie;
- professionele presentatie van uw woning in alle media (o.a. www.funda.nl en www.heezenjansen.nl);
- het maken van een uitgebreide brochure met o.a. foto's en plattegronden;
- via een persoonlijke inlogcode op elk gewenst moment inzage in uw eigen online verkoopdossier. 

Wij zijn ook vooruitstrevend, want exclusief bij ons kantoor kunnen wij u de presentatie van de toekomst bieden: een eigen, unieke website per woning. Met alle media en informatie, kant en klaar om te delen op social media. Ook iets voor u? Wij vertellen u er graag alles over.

Zoals u ziet veranderen wij graag mee met nieuwe ontwikkelingen in de woningmakelaardij. Onze persoonlijke betrokkenheid en betrouwbaarheid behouden we echter: deze zijn van alle tijden. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en overtuig uzelf!