Onze medewerkers

Bram Heezen & Paul Jansen Makelaardij

Bram Heezen
Bram Heezen
Ik ben opgegroeid, woonachtig en sinds 2002 als makelaar / taxateur werkzaam in Elst. Veel mensen kennen mijn familie van de voormalige bakkerij en/of de autogarage. Naast mijn werk sport ik regelmatig, rij ik motor en breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.

Na een korte studieperiode aan de HAN in Arnhem ben ik op een makelaarskantoor gaan werken. Daar heb ik Paul leren kennen en jaren later zijn wij voor onszelf begonnen.

Kom gerust (weer) langs voor persoonlijk advies, je bent van harte welkom.
Paul Jansen
Paul Jansen
Ik ben Paul Jansen, geboren in 1971 in Elst, waar ik mijn hele leven al woon. Ik ben getrouwd en heb een dochter.
In mijn jeugd is mijn interesse gewekt voor de makelaardij doordat mijn vader, die ook makelaar was, kantoor aan huis had. Het is me met de paplepel ingegoten, zou je kunnen zeggen! In 1991 ben ik daadwerkelijk op zijn kantoor komen werken, dat inmiddels naar de Dorpsstraat was verhuisd. Ik heb veel facetten van ons prachtige vak mogen leren, en begon de ambitie te ontwikkelen om ooit een eigen kantoor te leiden.
Samen met Bram heb ik in 2008 met trots ons eigen kantoor geopend. Het geeft voldoening om te zien dat al onze inzet en toewijding onze makelaardij doet groeien.
In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, een film kijken of basgitaar spelen.
Jara Latta
Jara Latta
Mijn naam is Jara en ben sinds 2017 werkzaam bij Bram en Paul. Ik ben geboren en getogen in Herveld en woon sinds een paar jaar samen met mijn vriend in Andelst. Wij hebben 2 shar-peis, die tevens mijn grootste hobby zijn. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd met de honden te wandelen of met ze te trainen. Bij Bram en Paul kunt u mij vinden achter de balie voor alle binnendienstwerkzaamheden.